Afleveringsforretning

Endelig skal du overtage din nye bolig.

Når dagen kommer, hvor du skal overtage dit nye hus, tilbygning eller 1. sal, er det som oftest med store forventninger og glæde. Derfor skal det også være en god oplevelse at overtage huset når det står færdigt og klart til brug.

Det skal derfor være en god oplevelse at overtage huset, når det endeligt står færdigt. Hvis I tager en byggesagkyndig med til afleveringsforretningen, skal I ikke tænke på så meget andet end at nyde jeres nye hus.

Som byggesagkyndig vil vi gennemgå ejendommen ude som inde og påtale alle de fejl og mangler, der skal rettes og noteres i afleveringsprotokollen på afleveringsdagen.

Er der mange eller væsentlige mangler på ejendommen, vil den byggesagkyndige vurdere prisen på det arbejde, der skal udføres, og forhandle en tilbageholdelse af et beløb, som I kan beholde, indtil manglerne er afhjulpet.

Boliger i Danmark er opført af menneskehænder og kvaliteten er ikke bedre end den håndværker der har været på din bolig, hvilket kan give nogle kvalitetsmæssige problemer, som der skal tages stilling til ved 1 eller 5 års gennemgangen.

Det er derfor ikke bare at gennemgå huset, da det er DIN opgave, at finde og påpege de fejl og mangler der er ved byggeriet, som er reklamationsberettigede ved en 1 eller 5 års gennemgang, hvilket overrasker mange.

Når du bestiller en afleveringsforretning hos PETRA levere vi:
• Grundig byggeteknisk gennemgang af hele ejendommen
• Vurdering af fejl og mangler som ridser, hakker samt manglende finish
• Udarbejdelse af udførlig mangelliste, såfremt denne ikke laves af entreprenøren
• Gennemgang af de forhold som skal være på plads inden overtagelse
• Rådgivning omkring afhjælpning, og hvorledes du skal forholde dig
• Hjælp til prissætning af fejl og mangler, så et samlet beløb kan tilbageholdes til udbedring

Kontakt os, så kan du få et uforpligtende tilbud på en afleveringsforretning