Køberrådgivning

Hvad betyder bemærkningerne i tilstandsrapporten? Kan jeg fjerne den her væg? Må jeg gerne udnytte loftet til beboelse? Hvilke muligheder er der for at efterisolere?

Spørgsmålene kan være mange, når man skal købe hus. Specielt hvis man er første gangs husejer, men også selv om man har boet i hus før, kan der være mange ting man ikke ved.

Derfor er det en god ide at få en god byggeteknisk rådgivning inden huset købes, på den måde vil I have en klar fornemmelse af, hvad det er I investere jeres penge i, og hvilke muligheder I har for ombygninger.

Inden gennemgangen skal vi have den gældende tilstandsrapport, så vi kan gennemgå den.  Så vi har de bedste muligheder for at besvare de spørgsmål I måtte have til den.

Hvad indeholder en køberrådgivning hos PETRA?

• Grundig byggeteknisk gennemgang af hele ejendommen
• Svar på eventuelle spørgsmål til tilstandsrapporten
• Rådgivning omkring ejerskifteforsikring
• Gennemgang af og forklaring af ejendommens fejl og mangler
• Rådgivning om forventet vedligeholdelse af ejendommen
• Svar på eventuelle spørgsmål vedr. ombygninger
• Generel vurdering af ejendommen i forhold til tilsvarende ejendomme

I får vores vurderinger og anbefalinger mundtligt. Besigtigelsen varer ca. en time. Ønsker du en efterfølgende skriftlig opsummering kan det tilkøbes.

Pris fra kr. 4500,- inkl. moms og kørsel

Prisen omfatter den forudgående gennemgang af tilstandsrapport, besigtigelse og mødet på stedet, samt kørsel frem og tilbage. Prisen vurderes fra sag til sag.

Vi kan rykke hurtigt ud

Vi ved at du er utålmodig og gerne vil videre med huskøbet, så vi bestræber os på at rykke så hurtigt som muligt. Vi svarer på din henvendelse indenfor 24 timer og kan se på huset i løbet af ganske få dage.

Bestil køberrådgivning nu og få svar på dine spørgsmål om huset.

Bemærk venligst, at du ved bestilling automatisk accepterer vores generelle betingelser.