For dig som privat

Dit hus er, lige som din bil eller din cykel, noget der skal vedligeholdes og serviceres, og så er det sandsynligvis også den største investering du kommer til at lave.

Når huset skal vedligeholdes eller skader skal udbedres, kan det være svært at gennemskue hvad der skal gøres, hvor du skal starte og hvem der skal tages fat på.

Der kan også opstå en masse spørgsmål undervejs i processen, som kræver uvildighed, grundighed og en faglig balast og erfaring.

Kan man ikke bare kontakte en håndværker med det samme?

Selvfølgelig kan du det, der er ingen regler som siger at du ikke må, men der er mange gode grunde til at overveje det en ekstra gang.

Uvildig rådgivning: Vi har fokus på det der er bedst for dig og huset og vi har ingen økonomiske interesser i de løsninger vi anbefaler.
Faglig bred ballast: Vi er uddannet til at rådgive bredt om byggeri og følger løbende med i nye erfaringer, anvisninger, regler og lovgivning.
Mange års erfaring: Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og har arbejdet med rådgivning af private bygherre igennem 12 år.

Når vi rådgiver kigger vi på huset som helhed. Vi kan ikke nøjes med et plaster hvis benet er brækket. Vores rådgivning er sammensat af overvejelser indenfor mange forskellige områder, herunder bl.a. byggeteknik, lovgivning og økonomi.

Hos PETRA vil vi gerne hjælpe dig videre.

Derfor anbefaler vi, at du altid starter med at rådføre dig med en rådgiver. På den måde kan du spare tid og penge og samtidigt opnå de bedste løsninger for lige netop dit hus og dit problem.

Læs mere på vores hjemmeside om dine muligheder eller kontakt os på mobil 21609927 eller mail jsm@petraaps.dk.