Rådgivning

Er du den lykkelige ejer af et hus og vil du gerne sikre dig lang levetid og passe godt på din investering, så forpligter det.

Som husejer kan du løbe ind i mange forskellige udfordringer. Nogle var du måske forberedt på mens andre kan komme bag på dig.

Almindelig vedligeholdelse af huset, pludseligt opståede skader, dårligt indeklima, skimmelsvamp, tanker om energiforbedringer, ombygninger eller måske endda tilbygninger.

Der er mange gode grunde til at få rådgivning når du står med et problem eller en ide som skal føres ud i livet, for hvad er egentlig den bedste løsning, hvad koster det og hvordan kommer du igang.

 

Hvis du er nået her til, så er der sikkert noget om snakken.

På de følgende sider kan du læse meget mere om hvad PETRA kan hjælpe dig med.

Skimmelsvamp er et symptom på, at der er et problem med indeklimaet eller konstruktionen. Der findes mange forskellige varianter af skimmelsvamp, men fælles for dem alle er, at de i større mængde kan være allergifremkaldende. Skimmelsvamp opstår når der er fugt og det går hurtigt når fugten er der. Derfor er det vigtigt at få afklaret hvad det bagvedliggende problem er.

Hvorfor fyrre for gråspurvene når du selv kan få glæde af varmen.Høj varmeregning, træk fra kolde ydervægge og utætte vinduer, valg af varmekilde og højere komfort er store ønsker for mange. Men det kan også være svært at vurdere hvor det bedst kan betale sig at starte og hvilke muligheder der er og måske har du allerede gjort noget, men vil gerne gøre mere.

Vedligeholde eller udskifte, det kan være svært at vide hvad der er smartest og giver den bedste løsning på den lange bane. Med den rette vedligeholdelse kan du sikre en lang levetid for dit hus. Ind i mellem kan tiden til vedligeholdelse svigte eller materialerne har blot udtjent deres levetid, og en udskiftning er nødvendig.